PORTADA | 25/08/2015

El PSC es presenta al 27S amb un programa propi per a l’Ebre


Cinta Bonet // MAS DE BARBERANS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La candidata ebrenca del PSC a les eleccions al Parlament i número 3 per Tarragona, Bibiana Porres, s'ha compromès a ser l'altaveu del territori tot deixant clar que mentre el PSC sí que ha inclòs les Terres de l'Ebre en l'agenda del 27S, altres ni en parlen. Porres ha afirmat que els socialistes ho han demostrat quan han governat i també ho demostren dotant l’Ebre de programa propi en aquestes properes eleccions. En aquest punt, Porres ha carregat contra Convergència i ERC a qui ha acusat de “continuar sense pensar en el territori”.

Els socialistes de l'Ebre van presentar la seva candidatura al Mas de Barberans tot destacant que es tracta d’un referent en la bona gestió municipal i la feina seriosa. El candidat del PSC per Tarragona, Carles Castillo, va assegurar que la dels socialistes és una llista “renovada i amb moltes ganes”. Per Castillo, aquesta renovació va molt més enllà de l'aspecte generacional “és molt més profunda ja que s’està al davant d’una renovació des del socialisme combatiu davant les desigualtats, que vol aprofitar l'oportunitat” i que vol demostrar que han après dels seus errors.

La resta de candidats de l’Ebre en la llista del PSC per Tarragona són l’alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, en el número 7; el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Móra la Nova, Jordi López, en el número 12; el secretari executiu del PSC de Tortosa, Eugeni Monllao, en el número 16; i el primer secretari del PSC d’Amposta, Antoni Espanya, com a suplent.

El PSC també ha avançat ja els principals eixos del seu programa electoral per a les Terres de l'Ebre que són l'atenció a les persones com a principal prioritat; acabar amb les retallades i apostar per la salut i educació; una xarxa viària i transport públic de qualitat; el suport als pagesos i empresaris; l'aposta pel turisme i la marca Reserva de la Biosfera, i el tractamentde l'Ebre com una regió de Catalunya amb idiosincràsia pròpia.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació