ESPORTS | 04/02/2019

L'Ulldecona torna a frenar l'ascens gandesà

Albert Pascual // ULLDECONA

Ulldecona 1 – 0 Gandesa

L'Ulldecona es retroba amb la victòria després de l'ensopegada al camp del Tortosa. Este diumenge, i en un partit marcat pel fort vent, va rebre al Gandesa en la cinquena jornada consecutiva que l'equip de la Terra Alta no pot guanyar.

L'únic gol del partit arribava superada l'hora de joc, quan Ivan González superava a David Rojas al minut 62.

Resta d'ebrencs a Segona Catalana

Pel que fa a la resta d'equips del grup sisè de la Segona Catalana, es va suspendre el partit entre l'Atlètics Móra la Nova i l'Ampolla, i també el que havien de diputar el Camarles i el Catllar a causa del fort vent.

Al derbi del Montsià, l'Amposta i la Sénia van protagonitzar un partit vistós on es van veure sis gols. Durant el primer temps, dos de Kader, i un de Joaquim Cardona posaven el tres al marcador local, i Gasparín el gol visitant. Al segon temps, Callarisa retallava la distància amb el 3-2, però finalment Kader l'encertaria de penal per tancar el marcador amb el 4-2 definitiu.

El Tortosa també va guanyar sense problemes al camp del penúltim classificat, el Reddis (0-4) i d'esta manera escala fins a la tercera posició. Van marcar De la Torre i Bel al primer temps, i de nou De la Torre amb Domínguez van tancar 90 minuts d'èxit per al Tortosa.