ESPORTS | 17/08/2015

L’Espanyol B s’imposa a l’Amposta al partit del centenari


Maria Acosta // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El Club de Futbol Amposta va viure aquest cap de setmana un dels moments més importants i emblemàtics de la història del club. En l’any que l’entitat ampostina compleix el seu centenari, el club va rebre a l’Espanyol B, el filial blanc-i-blau que milita a Segona Divisió B. Malgrat que l’encontre va ser desfavorable per als ebrencs, amb un resultat final d’1 a 3, els ampostins van viure una jornada fantàstica.

De fet, abans del partit del centenari, el Club de Futbol Amposta va presentar la plantilla del primer equip per a la temporada 2015-2016. El president de l’entitat, Jordi Pérez, va destacar que dissabte va ser un dia memorable per a tots els aficionats de l’Amposta. A més dels agraïments als responsables i seguidors del Real Club Deportiu Espanyol, Pérez va manifestar el desig del club per mantenir la permanència a Primera Catalana la propera temporada, així com va manifestar l’orgull per la plantilla del primer equip, que compta amb noves incorporacions.

L’acte va estar amenitzat per la Unió Filharmònica d’Amposta. A més, també es van retre homenatges a Diego Becerra, que ha estat porter del primer equip durant 15 temporades, i també a Cinto Martí, que ha estat delegat durant 25 anys.

Pel que fa a l’encontre enfront l’Espanyol B, els homes d’Antoni Teixidó van desplegar una bona estratègia al terreny de joc. Malgrat tot, abans del primer quart d'hora el rival va avançar-se al marcador gràcies a Ripoll. A la represa, el conjunt de Lluís Planagumà va anotar dos gols més, de mans de Gual i Borja. Al tram final del matx, els ebrencs van saber jugar les seves cartes i van poder aconseguir un gol al marcador.

Cal recordar que aquest és l’últim partit de la pretemporada de l’Espanyol B i ara encararà la recta final per preparar-se per al debut a la Lliga davant el Lleida Esportiu. En quant a l’Amposta, el proper dissabte 22 d’agost visitarà l’Ulldecona per disputar un dels darrers partits amistosos abans de començar la nova temporada.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació