ESPORTS | 22/01/2019

L'handbol ampostí guanya el primer de l'any a casa

Clara Seguí // AMPOSTA

CH Amposta Lagrama 24 – 22 Handbol Sant Vicenç

Primer partit del 2019 com a locals i primera victòria d'aquest nou any per a les noies de Mateu castellà contra l'handbol Sant Vicenç. La jornada 16 de la Lliga Divisió d'Honor Plata Femenina Estatal acabava amb un ajustat resultat de 24 – 22. Un partit intens on les ampostines es van trobar amb unes rivals molt fortes que no van facilitar en cap moment la victòria.

La primera meitat l'Amposta va estar superior, agafant avantatges de fins a 4 gols al marcador. Arribarien al descans amb 14-11.

A la represa, el Sant Vicenç va escurçar distàncies, i fins i tot van aconseguir empatar el partit a 16 gols al minut 11 de la segona meitat.

El partit va continuar igualat arribant a un final "d'infart", ja que quan faltaven 20 segons per acabar, el marcador reflectia un ajustat 22-21. Van ser els dos gols determinants de Georgina Vila i el de l'exjugadora Júlia Calduch qui van fer arribar el 24-22 definitiu.

L'emoció va acompanyar el públic al municipal ampostí, fins al final del partit. L'handbol ampostí s'enduia els dos punts a casa, fet que els dóna força per al següent partit on es desplaçaran a Saragossa per jugar un partit amb les noies de l'Unizar Dominicos.