ESPORTS | 17/12/2018

L’Ascó perd davant l’efectivitat del Terrassa

Clara Seguí // TERRASSA

Derrota de l'Ascó davant el Terrassa per 1-3. Els asconencs, tot i fer un bon partit es van trobar amb uns visitants més efectius, els quals es van emportar els tres punts.

Els primers minuts van ser igualats, amb poques ocasions de gol. L'Ascó i el Terrassa van oferir bon joc, amb unes defenses molt ben posicionades. En el tram final de la primera part, l'Ascó va mostrar jugades per banda, però les centrades no les poden aprofitar per marcar. El Terrassa, ho seguia intentat des de lluny, però sense poder fer gol.

A la segona part, al minut 47, va arribar la millor ocasió per al Terrassa, en què Serramitja va rematar una centrada tot sol, i Segio López fa una gran aturada. Però en la jugada següent Coro va aprofitar estar lliure de marcatge per posar el primer gol del Terrassa.

Els visitants van sortir més forts i van tenir la sort de trobar-se amb el gol. En aquest moment, L'Ascó va fer entrar a Peke per Masqué, buscant més control, i intentant l'empat. Però al minut 65 en una bona jugada del Terrassa, Coro va marcar el segon. Poc més tard, Àlex Fernández va aprofitar una errada defensiva per col·locar el 0-3 al minut 71. Un gerro d’aigua freda per a un Ascó que estava jugant bé.

Amb el marcador sentenciat, els locals ho continuaven intentant, però el Terrassa amb el marcador a favor, se sentia còmode i defensava bé. Ja en temps de descompte, l’asconenc Bertomeu va maquillar el resultat marcant l'1-3.