ESPORTS | 27/11/2018

El Cantaires perd en els últims tres minuts de partit

Clara Seguí // TORTOSA

Cantaires 57 – 71 Santa Coloma

El Cantaires i el Santa Coloma van viure un partit igualat que va capgirar-se quan faltaven tres minuts perquè sonés el xiulet final. Els tortosins volien sumar una victòria més a casa, però no va poder ser.

El primer quart va ser igualat. L'equip roig marcava la diferència des del seu joc interior, amb l'aportació de Dave King i Martí Viader. El Santa Coloma s'agafava al seu Ala Pivot amb un bon inici, permetent així acabar el quart amb dos punts a favor, 16-18.

Al segon quart, el debutant Giorgi Tavlabeishvili va anotar el seu primer punt. Però pocs minuts després van venir tres faltes en atac consecutives que van condicionar el partit. El Cantaires marxava al vestuari amb un punt a favor, 29-28.

En el tercer quart, el Santa Coloma va sortir amb intensitat i amb l’objectiu de superar els locals. El seu millor jugador, Alex Lòpez va oferir ràpids contraatacs. Així aconseguiren un avantatge de quatre punts.

En l’últim quart, el Cantaires va aconseguir fins a tres punts de distància del Santa Coloma, però no van poder remuntar els visitants. El marcador finalment va quedar amb un 57-71.