ESPORTS | 26/11/2018

L'Ascó aconsegueix els tres punts a Santboi

Clara Seguí // SANTBOI

Important victòria de l'Ascó a Santboi. Els de la Ribera d'Ebre van començar el partit dominant. Al minut 2, una sacada per banda dreta que va agafar Sardà fora de l'àrea va permetre anotar el primer gol de la jornada. Aquest els va permetre jugar amb confiança i sense perill.

Els asconencs robaven ràpidament la pilota i arribaven bé a l'àrea del Santboi. Al minut 25 Riki es va lesionar i va entrar Joan Domingo al seu lloc. Tot i el domini local, l'Ascó continuava sent el que creava més perill. Els de Santboi ho intentaven però els asconecs evitaven en tot moment qualsevol ocasió de gol dels Santboians. A dos minuts del descans, Sardà va rebre un penal però l'àrbitre no el va voler veure. Els tancaria així la primera part el 0-1 definitiu.

A la represa, els riberencs van sortir encara més forts i pressionant la sortida dels locals, però no hi va haver gols. L'Ascó va jugar millor la segona part on intentava un segon gol, però finalment els de Sardà va poder sentenciar el partit.

L'Ascó aconsegueix tres punts d'or que donarà moral per poder remuntar.