ESPORTS | 19/11/2018

L’Ascó entra en posicions compromeses

Clara Seguí // ASCÓ

Ascó 2 – 4 Sant Cristóbal

L'Ascó torna a cedir tres punts en perdre per 2-4 contra el Sant Cristóbal. Una derrota que el situa novament en una situació compromesa.

Els primers minuts van ser de domini local. L'Ascó tenia la pilota i s'apropava a l'àrea visitant però sense crear perill. Al minut 16, l’asconenc Marcel Messeguer es va avançar i va marcar el primer gol.

Al 22, l'àrbitre va interpretar un penal dins l'àrea de l'Ascó i el visitant Kevin el va transformar en gol, empatant el partit.

Al cap de 10 minuts seria el torn de Víctor Morales, del Sant Cristóbal, el que marcaria el segon gol. En poc menys de cinc minuts, els visitants ampliarien la distància, encara més amb el tercer, obra d'Elliot.

En 45 minuts l’Ascó va passar de controlar el partit a perdre per 1-3 al descans.

A la segona part, els de la Ribera van sortir més agressius i quan millor estaven jugant, al minut 52, Tom del Sant Cristóbal va anotar un altre gol que complicaria encara més les coses als locals. Els minuts van passar i les centrades de l'Ascó no trobaven rematador. Al 89, Victor Bertomeu va escurçar el marcador, tancant el partit amb el 2-4 definitiu. Una derrota que posa a l'Ascó en la divuitena posició a la taula.

El pròxim partit, el conjunt verd s’haurà d’enfrontar al Sant Boià, equip que també passa per moments difícils.