ESPORTS | 12/11/2018

La Rapitenca perd a casa del líder de la primera catalana

Clara Seguí // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Viladecans 4 – 2 Rapitenca

El partit va començar amb un Viladecans molt posat, marcant 3 gols en només mitja hora. L'equip de Raul Paje va estar molt efectiu, ja que de cinc ocasions en va marcar 4 a la primera part. El primer va arribar al minut 12 en una rematada de cap de Josep Maria aprofitant una centrada d'Èric. Dotze minuts després, al 24, el mateix Èric des de la frontal de l'àrea va fer una falta al frontal llarg marcant el segon. Al minut 28, una altra vegada Josep Maria, després d'una centrada des de la cantonada va rematar de cap marcant el tercer per a l'equip local.

La Rapitenca per contra no oferia cap resistència fins al moment. Marc Blasi primer, al minut 37 i Àlex Forés al 37, van anotar dos gols posant el marcador a 3-2, fet que va donar molta emoció a la recta final de la primera part. L'equip blanc i blau buscava l'empat.

En l'últim segon de la primera, en una falta lateral van posar cap a l'interior de l'àrea i Josep Maria anotaria el quart i últim d'aquest partit, deixant un marcador final de 4-2.

Els canvis que va fer Guillermo Camarero li va donar més joc a la Rapitenca però no hi va haver oportunitat d'ampliar el marcador.

La propera jornada la Rapitenca jugarà a casa on rebrà al Vilanova Geltru, vuitè a la taula classificatòria, els quals acumulen tres victòries, un empat i una derrota.