ESPORTS | 12/11/2018

L’Ascó perd però millora el seu joc

Clara Seguí // ASCÓ

El Prat 1 – 0 Ascó

L'Ascó cau per la mínima al camp del Prat, per 1-0 en un partit on els asconencs van estar millor a la segona part. Tot i la derrota, l'Ascó sembla que comença a remuntar pel que fa a la millora del joc.

A la primera part els locals van sortir forts. L'Ascó en canvi, es va anar col·locant de mica en mica. Al minut 19, una falta favorable al Prat, per una errada en defensa, va suposar que els mateixos locals marquessin un gol, i únic de la jornada, tot i que els dos equips van tenir clares ocasions per anotar.

Amb el 0-1 gairebé a l'inici del partit, els locals es van animar i van tenir algunes ocasions a l'àrea asconenca sense aconseguir el gol.

A la segona part, l'Ascó va sortir amb més presència en atac, però poc contundent en l'última passada per poder empatar. El Prat aprofitava per crear perill a la contra, però l’Ascó ben col·locat i el porter Eudald, van evitar que els Barcelonins anotessin un segon.

Al 77 arribaria una gran ocasió per als ebrencs mitjançant Sardà, però el local Fede va evitar el gol asconenc. Al 86, els de la Ribera d'Ebre van seguir intentant l'empat, però el marcador no es mouria.

Finalment, el Prat es va endur els tres punts. Tot i la derrota, l'Ascó, juga cada vegada millor i només els falta encert. El pròxim dissabte jugaran a casa contra el Sant Cristobal, tretzè a la taula classificatòria amb un partit guanyat, dos perduts i un empatat.