ESPORTS | 04/08/2015

L’Ascó cau a la Copa Catalunya


Maria Acosta // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Ascó cau en Copa Catalunya novament a la tanda de penals. Un partit igualat durant el primer temps va donar lloc a una segona meitat força oberta, on l'Ascó va perdonar el seu rival. Colinas avançava al Lleida i Artur Gòdia posava l'empat amb un gol, minuts després.

El conjunt de Miguel Rubio va dominar els primers minuts contra el Lleida Esportiu, i és que Bertomeu ho va provar amb un xut creuat i sense encert. Tot i això, la primera gran acció de perill arribaria al minut 10, a mans del conjunt d’Idiakez. Una mala passada de la defensa asconenca deixava tot sol a Suárez que rematava davant Sergi Fuertes, però veia com el porter local refusava la pilota amb una magnífica aturada. A partir d'aquí el matx va tenir diverses alternatives, però sense ocasions de perill. La millor arribaria per al conjunt lleidatà fregant el temps de descans, en un remat de cap en un córner de Molo que s'estavellava a la creueta i que va rematar Suárez al fons de la xarxa però en posició avançada.

Al segon temps els de la Ribera d’Ebre van notar l’entrada de Virgili a la punta d’atac. De fet, el jugador de l’Ascó superava dos rivals i enviava un xut amb rosca ajustat. També al minut 50 Argilaga la posava meravellosament amb la cama dreta per al remat de Virgili dins l'àrea, que acabava al fons de la xarxa però que també era invalidat per fora de joc del davanter ebrenc. El Lleida va saber patir i al 63 va tenir una claríssima acció de perill. L’equip de Miguel Rubio va tenir a les seves mans dues accions de gol, gràcies a Virgili i Bertomeu. No obstant, al minut 70 va arribar el primer gol de l’encontre. Colinas rematava al segon pal una centrada des de la dreta, i sense massa angle superava de forma suau a Sergio López. Quatre minuts després l’Ascó va empatar el marcador amb un gol de Gòdia des de 25 metres. Malgrat que Ivan va tenir la classificació a les seves botes, els penals van decidir el partit. El Lleida va ser el millor amb un resultat de 2 a 4.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació