ESPORTS | 05/11/2018

L’Ascó torna a perdre a casa

Clara Seguí // ASCÓ

Ascó 0 – 1 Figueres

L'Ascó torna a perdre a casa. Aquesta vegada, els tres punts se'ls enduia el Figueres deixant un marcador de 0-1.

Va ser un partit difícil per als locals que van acabar amb 9 jugadors per dues expulsions. Tot i això, els de la Ribera d'Ebre van lluitar fins al xiulet final.

La primera part va començar igualada. L'Ascó pressionava la sortida del rival i arribava amb facilitat a porta, però sense trobar el gol. Al minut 16, ho va intentar Messeguer des de fora de l'àrea, però sense èxit. S'arribava al descans sense gols.

A la represa, els asconencs seguien jugant bé fins al minut 52, quan l'àrbitre va treure la segona targeta groga a Josep Ramón. L'Ascó es va quedar aleshores amb 10.

Després de l'expulsió, el Figueres va intentar-ho però es va trobar amb la bona defensa de l'Ascó fins al minut 63 quan va arribar el gol del Figueres obra de Richi. L'Ascó però, tot i el gol, no va renunciar a l'atac.

Al final, derrota dels asconencs, que van ser millors, però l'àrbitre va trastocar els interessos locals, sobretot amb la primera expulsió. L'Ascó va jugar bé i això els dóna força per afrontar el següent partit al Prat.