ESPORTS | 29/10/2018

L’Ascó entra en zona de descens

Albert Pascual // ASCÓ

Ascó 2 – 3 Europa

Derrota de l'Ascó a casa que li complica la seva vida a la tercera divisió. Aquest cap de setmana perdia davant l'Europa per 2-3, això el situa en zona de descens a la primera catalana.

Els Asconencs van remuntar fins a dues vegades el marcador, però al final l'Europa va ser més efectiu, i es va emportar els 3 punts.

L'ascó va sortir bé, però unes possibles mans a l'àrea local al minut 4, l'àrbitre va assenyalar penal, i Alfons el va transformar en gol. Els de Leo, van tirar endavant, tot i el gol, i al minut 11 una jugada de Bertomeu i de Xavi Jaime van empatar el partit. Els riberencs portaven el control de la pilota, però els faltava crear més ocasions de gol. Per la seva banda l'Europa creava perill a la contra.

Al minut 36 una errada defensiva dels locals la va aprofitar Alfons per trencar l'empat i macar l'1-2 amb el que s'arribaria al descans.

La segona part va començar bé per a l'Ascó, Leo va treure a Bernat i Joan Domingo, per Toldrà i Sardà, i al minut 46, un cop de cap magistral de Sardà va empatar l'encontre a 2. Quan millor ho estava fent l'Ascó, l'Europa va arribar a l'àrea i Aleix va marcar el 2-3 definitiu. Va ser un gerro d'aigua freda per a l'Ascó, però tot i això no es va rendir i va seguir lluitant fins al final del partit.

L'Europa va ser més efectiu i es va emportar els tres punts, fet que deixa a l'Ascó en una situació complicada. Amb aquesta derrota els de la Ribera d’Ebre hauran de preparar bé el partit del dijous amb un rival directe com és el Martinenc per evitar el descens.