PORTADA | 20/10/2018

Nombroses destrosses el dia després de la llevantada a l'Ebre


Míriam Gavaldà/Albert Pascual // TERRES DE L'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Durant aquest dissabte han estat molts els pobles de les Terres de l'Ebre que s'han vist obligats a mirar de recuperar la normalitat després dels forts aiguats. Pluges que van afectar sobretot al Montsià i a la comarca veïna del Baix Maestrat. Si parlem de registres Alcanar va ser el poble rècord amb 235 l/m2 seguit per Ulldecona amb 153. Entre els incidents aquest d'Alcanar on a causa de la caiguda d'un llamp més de 300 usuaris s'han quedat sense llum.

Des d'Alcanar han explicat que a causa de l'episodi de pluges, on es van viure moments molt durs, es va convocar un gabinet de crisi per fer front a la situació. Agraeixen l'ajuda i el seny de veïns i veïnes i fan balanç de la situació.

El desbordament del barranc del Llop va causar també greus desperfectes a la urbanització Serramar d'Alcanar Platja. La llevantada també ha causat danys a camins i carreteres del Montsià i del Baix Ebre, com aquest tram de la C-12, a Tortosa que continua tallada a causa d'esfondraments al paviment. La circulació de trens entre Barcelona i València ha estat restablerta després que s'interrompés per inundacions a l'estació de Vinaròs deixant 300 passatgers atrapats a Ulldecona i l'Aldea. Camps inundats com aquests d'Ulldecona o rius baixant com feia temps que no ho feien. I entre tants desperfectes una bona notícia, el pantà d'Ulldecona comença a emplenar-se i ja es situa al 30% de la seua capacitat.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les 10 del matí 595 trucades relacionades amb el temporal i els Bombers de la Generalitat han fet 46 serveis en 12 hores. A hores d'ara ja s'ha desactivat l'alerta del pla Inuncat per la millora de les condicions meteorològiques però Protecció Civil demana extremar les precaucions a l'entorn de rius i rieres i no travessar cap punt que encara estigui inundat.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació