ESPORTS | 01/10/2018

Empat in extremis del Jesús i Maria / Roquetenc 2 – 2 Jesús i Maria

Clara Seguí // ROQUETES

El Roquetenc i el Jesús i Maria empataven aquest cap de setmana en la cinquena jornada de la tercera catalana.

El primer gol va arribar ben d’hora, al minut 4, obra de Barakat per al Jesús i Maria. Amb aquest es donava l’inici d’una bona primera part per a l’equip visitant.

El Jesús i Maria va destacar per un joc amb més profunditat per la banda esquerra. El Roquetenc d’altra banda, no es va saber col·locar al mig del camp a causa de la lesió d’un dels centrals.

Marxaven al descans amb el 0-1. La segona part va ser més igualada pel que fa al joc i amb més ocasions per al Roquetenc.

Al minut 65 arribava el gol de l’empat obra de Nacher. Aquest fet va crear dubtes als visitants. El Roquetenc va canviar la seva dinàmica de joc, i al minut 80, Marc Alegre va girar el marcador amb un gol que va generar inseguretat al Jesús i Maria. Am tot, l’equip del Delta va aconseguir igualar el marcador amb un gol sobre el minut 90 de Lucero.

Amb aquest empat el Jesús i Maria es posiciona en segon lloc a la taula classificatòria i el Roquetenc en dotzena.