PORTADA | 22/08/2018

Compromís tornarà a preguntar al Senat per l'estat del pont de l’autopista a Vinaròs


Gustau Moreno // VINARÒS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els senadors de Compromís, Carles Mulet i Jordi Navarrete, preguntaran novament al Senat per l'estat del pont de l'AP-7 que salva el barranc de la Barbiguera, a Vinaròs. Compromís ha fet este anunci després de conèixer que la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, que reclama la gratuïtat de l’autopista, ha presentat una denúncia als jutjats per la suposada falta de manteniment del mateix pont.

La coalició ja va presentar a través del Mulet una pregunta al Senat, arran del nombrós material gràfic aportat per la Federació d'Associacions de Veïns, en què s'evidenciava un deteriorament dels fonaments del viaducte. La pregunta es va tornar a preguntar fa dos anys, ja que va decaure i va merèixer una breu resposta de tres línies. Se’ls deia que el pont no presentava problema estructural i que té una fonamentació profunda. També se’ls deia que el formigó visible són les restes de la plataforma de suport que es va disposar en el seu moment, per construir la infraestructura.

Des de Compromís han manifestat que no s’han fet millores que treguin la por als que han vist el deteriorament en la fonamentació del pont. També asseguren que el seu moment no genera massa confiança, en un moment en què la gent i usuaris de carreteres i autopistes reclamen seguretat després del fatal accident de Gènova, a Itàlia.

Des de Compromís argumenten que la concessionària de l’autopista ha de donar seguretat i garantir l'adequat estat de les infraestructures “després d'un lucre de gairebé mig segle amb els peatges d'aquest vial i que l'Estat ha d'intervenir de manera efectiva per garantir que les instal·lacions no només són segures, sinó que ho semblen i que tot està al dia”. També recorden que els ciutadans són els que es graten , “ les butxaques en benefici de grans empreses” i que cal que les infraestructures es lliurin en perfecte estat un cop s'extingeixi definitivament la concessió i els peatges".

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació