ESPORTS | 20/08/2018

L’Ascó perd per la mínima en el seu primer partit de lliga

C.S. // ASCÓ

L'Ascó va caure a casa per la mínima, en el seu primer partit de lliga contra el Granollers, un partit on va fallar un penal, i va merèixer més, sobretot a la primera part.

L'encontre va tenir dues parts ben diferenciades: la primera va ser per als asconcencs on van proposar joc. A més, els de la Ribera d'Ebre van disposar d'una pena màxima. Van llençar el penal, però el porter la va aturar. Els asconencs van seguir proposant joc davant un bon rival, que bé en defensa evitava que marquessin. Una primera part sense gols on l'Ascó va merèixer més.

A la segona part, el Granollers va sortir millor i pressionava l'àrea local. Així al minut 55, Sergio va engaltar un bon xut i va marcar l'únic gol del partit. L'Ascó es va llençar a la recerca de l'empat, però sense èxit. El Granollers, a la contra va tenir vàries opcions per marcar, i va jugar millor els segons 45 minuts.

Els asconencs amb el partit trencat, ho van donar tot, però no van poder salvar un punt. També es van reclamar unes mans clares, que l'àrbitre no va voler veure. A l'acabar el partit Leo va dir que "al final són els detalls el que marca un partit. Per desgràcia hem de recordar el penal fallat, crec que ha estat una primera part on hem estat bé, i una segona on hem estat pitjor, potser hauria estat més just l'empat, però és cert que ells amb 0-1, han tingut ocasions".