ESPORTS | 14/07/2015

Benaiges i Burgués s’imposen a la nocturna dels Cocons

Maria Acosta // TIVENYS

Tivenys va celebrar el passat dissabte la quarta Cursa dels Cocons, puntuable per al Circuit de Curses de Muntanya. A més, aquesta prova nocturna era la Copa Terres de l’Ebre. A la cursa hi va haver fins a 135 atletes ebrencs, entre ells participants de Vilafranca, Lleida i Navarra. Pel que fa a la marxa s’hi van sumar un total de 150 persones. Quant a la modalitat masculina, Josep Benaiges, del TR Cabrafreixet El Perelló, va coronar la cursa amb un crono de 2 hores 3 minuts i 21 segons. El segon classificat va ser Albert Giné, del Trail Roquetes, després de 2 hores 4 minuts i 45 segons. El corredor encarregat de completar el podi va ser Pau Vila, del Tem Flowers-Lo Corriol, que va creuar la línia de meta 2 segons més tard que Giné. A la categoria femenina, Sandra Burgués, del Trail Roquetes, va proclamar-se vencedora amb un temps de 2 hores 29 minuts i 28 segons. Per la seva banda, Elena Ferreres, de la UEC Tortosa, va arribar en segona posició després de 2 hores 47 minuts i 51 segons. Finalment, l’atleta Marta Paulino, del BTT Montbike Amposta, va classificar-se en tercera plaça amb un crono de 2 hores 54 minuts i 37 segons. El director de cursa, Xavier Osorio, va detallar a Canal 21 Ebre, les característiques del traçat i l’atractiu de la Cursa dels Cocons de Tivenys.