L'Amposta es queda a Segona Catalana

Clara Seguí // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Tona 3 – 0 Amposta

El Tona es va endur el partit de tornada d'ascens a Primera Catalana. L'Amposta es queda a Segona Catalana després de perdre aquest cap de setmana davant el Tona per 0-3.

Les possibilitats d'ascens passaven pel camp del Tàrrega, ja que tant la victòria com la derrota davant el Rubí faria possible compensació l'ascens dels ampostins per compensació. Però la derrota del Tàrrega a casa per 0-1, deixa als ebrencs a Segona Catalana compensació l'ascens dels ampostins.

L'enfrontament va començar amb domini visitant i el primer xut va ser dels del Montsià, però Xarli va refusar el perill. El Tona de seguida es va centrar i hauria pogut marcar en aquesta jugada enrevessada que al final la defensa de l'Amposta va poder salvar.

A la represa, però, va anar la vençuda. Ivan Garcia va superar a tots els rivals i va centrar a Ivan Fernández perquè, a porteria buida, fes pujar l'1 a 0 al marcador. Al minut 31 va arribar la jugada decisiva. Pol Coll ho va internar a dins de l'àrea i va rebre una clara falta que l'àrbitre no va dubtar en xiular. El penal el va llençar Revert i no va fallar. En aquest punt, l'Amposta va intentar fer el gol de l'honor, però no se'n va sortir.

El Tona va seguir dominant i al minut 84, Eric Gómez va fer una gran jugada que Revert va enviar al fons de la xarxa fent el definitiu 3 a 0.

L'Amposta ja es prepara per afrontar la nova temporada on hi haurà nombrosos canvis a la plantilla. El primer, Albert Bel, actual entrenador dels ampostins no seguirà com dirigint aquest equip.