ESPORTS | 12/06/2018

Finalitza l’Audi Padel Series al Club Tennis Tortosa

Clara Seguí // TORTOSA

Les pistes de pàdel del Club Tennis Tortosa es van vestir de roig amb el circuit Audi Padel Series. Dissabte es van disputar les semifinals. El públic es va concentrar al Club per presenciar qui passaria a les finals del diumenge, i qui s’enduria finalment els trofeus d’aquest torneig.

En 1a categoria femenina les germanes Viñes guanyaven per 6/1 6/2 a la parella formada per Ester Puntes i Arantxa.

En 1a categoria masculina, els ja habituals al circuit, Nacho Serena i Cristian Monfort guanyaven per WO a Roger Esteban i Sàndal Camps-

Pel que fa a la 2a categoria masculina, Xavi Matheu i Xavi Martí guanyaven a Xavi Forés i Josep Roig per 7/5 7/6.

I en 3a categoria masculina Oscar Arenós i Manel Lamas vencien a Norbert i Joan Fornós per 5/7 2/6.

En el quadre de consolació, en 3a masculina guanyaven Josep Serra i Andreu Muria a tres sets 6/2 3/6 1/6, a Xavi Osorio i Marc March.

En 2a masculina, la victòria va ser per a Carlos Estrada i Roger Ripoll per 7/6 3/6 7/6.

I en 1a masculina, encara en consolació, els premiats van ser Jordi Palomo i Marc Arasa, davant Joan Gaya i Oriol Roldán.

Un total de 44 parelles de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat es van concentrar per disputar partits de nivell i entretinguts.

Per tancar el cap de setmana de competició al Club Tennis Tortosa, Roger Esteban i Àlex Checa van formar parella per ofer

Amb l’habitual entrega de premis i el sorteig es posava punt final a la cinquena prova de l’Audi Padel Series.