ESPORTS | 08/05/2018

La victòria de la Rapitenca provoca el canvi de líder

Clara Seguí // TERRASSA

San Cristobal 2 – 3 Rapitenca

Victòria sorpresa de la Rapitenca al camp del, fins diumenge, líder de Primera Catalana, el Sant Cristobal.

Al minut 13 de partit, una greu errada arbitral, assenyalava un gol de penal, inexistent, de Raül que inclús l'afició local no s'acabava de creure, que pujava el marcador a favor del Sant Cristobal.

Als pocs minuts (al 20), els locals marcaven el segon gol. En aquest punt, la Rapitenca va començar a jugar amb ganes, i així, minuts abans del descans (al 42), un gol d'Oriol Benito posava el marcador 2-1. Tot seguit, un penal a favor de la Rapitenca posava l’empat a 2.

A la segona part, el Sant Cristobal es va mostrar nerviós. Isaac Fernádez canviava la dinàmica de la Rapitenca, la qual cosa va els va permetre el domini davant el líder, arribant al minut 74 amb un gol de Bryan Hurtado que deixaria el marcador final per 2-3.

Bon resultat de la Rapitenca, en la recta final de la temporada. Aquest marcador li permet posicionar-se en novena posició a la taula classificatòria a pocs punts del sisè lloc.