ESPORTS | 24/04/2018

El Cantaires s’acomiada de la Lliga EBA

Clara Seguí // TORTOSA

C.B Cantaires 56 - 72 Quart

El CB Cantaires va patir aquest cap de setmana una dura i contundent derrota contra un rival directe, el CB Quart.

Des del primer minut el Quart va dominar el partit, imposant la seva duresa defensiva i el seu alt ritme ofensiu. Dominava el marcador, el ritme de partit i també la intensitat.

Els tortosins es van veure totalment superats pels visitants. El canvi en defensa zonal dels locals va poder canviar la dinàmica del partit. El final del primer quart marcava un decisiu 8-19. Els tortosins no van poder recuperar aquest parcial, arribant al descans en un 20-38.

El tercer quart va ser el més igualat, acabant amb un 12-13, fet que incrementava encara més el seu avantatge. Aquesta derrota significa l’adéu a la Lliga EBA i la tornada a la Copa Catalunya.