ESPORTS | 24/04/2018

Primer partit de Copa i primera victòria

Clara Seguí // AMPOSTA

CH Amposta-Lagrama 35 – 15 Handbol Gavà

Acabada la Lliga regular, el CH Amposta afrontava la primera jornada de la Copa Catalana "Gonzalo Usero".

Les xiques de Mateu Castellà s'imposaven a les de l’Handbol Gavà per 35-15. Les visitants van lluitar per anotar punts, però la diferència de categoria entre els dos equips no els va permetre superar les locals.

Des de l'inici del partit, les ampostines van voler sentenciar el partit. Així, als primers 8 minuts el resultat ja era de 5-0. Al cap de 20 minuts, portaven 9 gols de diferència, posant el marcador 13 a 4. Però una baixada d'intensitat quan falten 10 minuts per al descans, va fer que el Gavà fes un parcial de 3 a 6 tancant la primera part amb un resultat de 16-10.

A la segona part, les apostines no van donar cap opció a les barcelonines, amb una gran defensa, i una gran Marta Gálvez a la porteria. Al contraatac, Paula Ripoll, Zulema González i Laia Hernández van saber portar les rendes cap al final del partit, tancant es marcador amb 35-15.