ESPORTS | 23/04/2018

El Tortosa superat per les Borges

Clara Seguí // TORTOSA

El Borges guanyava el Tortosa aquest cap de setmana per 5-0, fent així un pas de gegant per aconseguir la permanència. Els garriguencs, a cinc jornades per acabar la competició, tenen la permanència a tocar l'any del seu debut a primera catalana.

Els homes de Joan Roca no van donar opcions a un Tortosa que no es va sentir còmode en cap moment del partit, i que pràcticament no va disposar d'ocasions de gol.

El primer gol va arribar al minut 6, obra de Joan Pijuan. Al minut 14 el mateix Pijuan marcaria el segon gol, resultat amb el qual s'arribava al descans.

A la segona part, la tònica del partit seguia sent la mateixa: el Borges dominava i creava ocasions de gol. Al minut 52, arribaria el tercer gol per part de Joan Pijuan. Minuts després, Aitor Serrano anotaria el quart. I ja a les acaballes del partit, al minut 82, Marc Valero marcava el definitiu 5-0.