ESPORTS | 23/04/2018

La victòria de l'Ascó els aproxima al play-off

Clara Seguí // ASCÓ

L'Ascó es desplaçava aquest diumenge al Municipal de Cambrils, per jugar contra el Reus Deportiu, i s'enduia la victòria per 1-2. El partit començava amb un fort Ascó. Tan bon punt va començar el partit, Guiu ja va tenir una ocasió, però el seu xut va marxar fora. Després d'uns minuts de domini altern, l'Ascó va començar a dominar arribant a porta amb facilitat. Al minut 16, Cheikh va intentar el primer gol però el xut va sortir desviat. Els de Castillejo seguien insistint, i al minut 23, Cheikh la va enviar al pal. Va ser al minut 38, quan gràcies a una gran combinació de l'Ascó per banda esquerra, i que culminava Cheikh marcant el primer gol del partit.

L'Ascó feia un gran joc i creava ocasions. A dos minuts del descans, Enric Bernat va rebre la pilota i marcava el 0-2 en què s'arribaria al descans.

A la represa, l'Ascó va sortir a buscar el tercer gol, però el Reus, volia escurçar distàncies. Tot i que els visitants tenien el partit controlat, els del Baix Camp dominaven posant les coses difícils als asconecs.

No va ser fins al minut 76 quan una centrada dins l'àrea, amb la mala sort que Josep Ramon es va introduir la pilota en pròpia porteria, tapant l'arribada de Roger, que també es va llençar per intentar marcar. A partir d'aquest punt, els visitants no van tenir cap ocasió clara de gol, i l'Ascó s'enduia la victòria per 1-2.

La superioritat en el joc dels riberencs, i la derrota del Terrassa amb el Vilafranca, ha permès que els de Castillejo estiguin a dos punts del play-off que ocupen, empatats amb la Pobla i el Terrassa.