ESPORTS | 10/04/2018

L'Amposta Lagrama perd l'últim partit de lliga

Clara Seguí // TORTOSA

Amposta Lagrama 26 – 29 BM Elda

Aquest cap de setmana es va disputar l'últim partit de lliga on cap dels dos equips es jugava res, simplement quedar en la posició més alta a la taula classificatòria. Després d'una gran segona volta per a l'Amposta Lagrama amb grans victòries, perdien davant un fort Elda.

Les noies de Mateu Castellà es presentaven a aquest partit amb moltes baixes, algunes importants (Alba Simón, Georgina Vila, Sara Alonso, Yaiza Ferré i les porteres Rocío Lendinez i Noelia Lázaro). Amb una primera part molt igualada fins al minut 15, on l'Elda es posicionava al davant del marcador (8-9), degut a algunes errades en defensa, decisions de passi equivocades, i tirs errats, van fer que les alacantines sortiguissin ràpides al contraatac, arribant al descans amb el resultat de 15 a 17 a favor.

A la segona part, l'Elda es quedava amb 5 jugadores al minut 2, tot i això feien un parcial d'1 a 3 (minut 5, amb 16-20 al marcador). Al minut 10 van ser les ampostines les que es quedaven amb 5 jugadores a causa d'una expulsió amb roja directa de Geanina Ungureanu, el que va provocar les queixes de Mateu Castellà, que també va ser expulsat.

Tot i això, la diferencia al marcador no passava dels 3-4 gols en contra de les ebrenques, les quals va lluitar fins a l'últim minut per endur-se la victòria que finalment no va poder ser davant un gran i experimentat equip que no va donar cap opció, arribant al 26 a 29 final.

L'Amposta Lagrama es prepara ja per la Copa Catalana, que començarà a partir del 21 d'abril.