ESPORTS | 09/04/2018

Important victòria de l’Ascó en la lluita per l’ascens

Clara Seguí // ASCÓ

L'Ascó aconseguia una important victòria davant del Prat, rival directe en la lluita pel play off d'ascens a Segona B.

Els asconencs van fer una bona primera part, on firmaven el la victòria. Als primers minuts del partit, els locals van intentar sorprendre els riberencs, però l'Ascó començava a arribar a la porteria defensada per Sergio.

Al minut 19 un gran remat de Guiu encetava el marcador. Amb bones jugades, s'arribava al minut 23 on Cheikh marcava el 0-2. Només catorze minuts més tard, Peke arrodonia el bon joc i anotava el 0-3 que els deixaria respirar. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la segona part, els locals sortien a marcar però els de Santi Castillejo es mostraren forts tancant bé els espais i posicionant-se amb ordre sobre el terreny de joc.

L'Ascó va dominar la primera part i els locals van ser més efectius a la segona. Els de Castillejo van saber mostrar la seva millor part, aconseguint ser més efectius dins l'àrea. Aquesta victòria els reforçarà la moral de cara a les pròximes confrontacions del calendari previst que serviran per concretar els equips que podran disputar el play off d'ascens.