ESPORTS | 09/04/2018

El Tortosa empata a 3 amb el Bellvitge

Clara Seguí // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Empat a 3 per al Tortosa davant el Bellvitge. Amb la permanència pràcticament impossible, el CD Tortosa es va desplaçar ahir a l'Hospitalet de Llobregat per visitar la Unificación Bellvitge, equip que també es troba en la lluita per evitar el descens.

Després d'uns primers minuts prometedors, els locals van anotar 2 gols en 2 minuts, de la mà de Roberto (minut 21) i Danlo Gabriel (minut 22) que posaven difícil el partit. Però abans del descans, un xut del Tortosí Ventura, i un autogol local, van permetre empatar al Tortosa, i donar esperances en la victòria.

A la represa, el Bellvitge es va avançar de nou, i al minut 51 marcava Gerard Llobet, fet que complicava les coses als blanc i rojos. A 11 minuts del final, el juvenil Elyass, del Tortosa, va anotar el 3 a 3 definitiu, i Puig va tenir un pal en l'últim minut.

Amb aquest resultat el CD Tortosa continua a la cua de la classificació amb 18 punts. El pròxim partit jugarà a casa i es veurà amb el Vilaseca, equip que es juga la permanència.