PORTADA | 29/06/2015

Tomàs es fixa un sou de 3.900 euros i assumirà empresa i promoció econòmica


El nou govern també revisarà els polèmics complements salarials específics d'alguns funcionaris.

Cinta Bonet // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, ha donat a conèixer el nou cartipàs municipal i el volum de retribucions dels regidors de l’equip de govern. Dues qüestions que s’aprovaren en el primer ple del mandat que tindrà lloc aquest mateix dilluns al vespre. Quant al volum de retribucions al regidors aquest es manté en 27.600 euros bruts mensuals, 500 per sobre de l’anterior, però redueix de sis a un els càrrecs eventuals respecte l’anterior govern municipal cosa que elevava les retribucions fins els 38.300 euros mensuals. Aquest càrrec eventual correspon a la plaça de premsa i protocol. Pel que fa al sou de Tomàs, aquest serà de 3.928 euros bruts mensuals, el mateix que tenia l’exalcalde Manel Ferré l’any 2010. L’alcalde d’Amposta també assumirà les àrees d’empresa i promoció econòmica i ja ha avançat que renunciarà a les retribucions com a predient de l’Hospital Comarcal d’Amposta i membre del consell d’administració de Sagessa, així com als quilometratges.

Pel que fa la resta de cartipàs, Miquel Subirats serà el primer tinent d’alcalde i assumirà la regidoria de Governació. Subirats només cobrarà per assistències ja que serà diputat provincial. Rosabel Recio serà la segona tinent d’alcalde de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana amb una dedició del 85%; Tomàs Bertomeu serà el tercer tinent d’alcalde d’Hisenda, Personal, Obres i Urbanisme amb una dedició del 85%; Ramon Bel serà el quart tinent d’alcalde de Mitjans de Comunicació, Festes i Joventut amb una dedicació del 85%; Marc Fornòs serà el tinent d’alcalde d’Esports i només cobrarà per assistències ja que manté la seva feina fora del consistori; Joanna Isabel Estévez serà la sisena tinent d’alcalde de Turisme, Fires i Promoció Exterior amb dedicació completa; Pau Cid assumirà les àrees de transparència, eficiència i sostenibilitat energètica amb dedicació completa; Inés Martí les regidories d’Ensenyament i Cultura amb dedicació completa; Susanna Sancho les àrees de Comerç i Mercat Municipal amb una dedicació del 75% ja que també cobrarà per assistències al Consell Comarcal del Montsià; i finalment Dani Forcadell tindrà les regidories de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Ambient amb una dedicació del 85%. Les remuneracions en cas d’una dedicació completa serà de 2.513,57 euros bruts mensuals; d’una dedició parcial del 85% és de 2.136,53 euros bruts mensuals i d’una dedicació parcial del 75% de 1.885 euros bruts mensuals, mentre que es mantenen les atorgades per assistències. Tomàs ha dit que la modernització del funcionament del consistori serà un dels principals reptes.

El nou govern també revisarà els polèmics complements salarials específics d'alguns funcionaris. En aquest sentit, Tomàs ha deixat clar que no prendran cap decisió que afecti el dia a dia de l’ajuntament i ha deixat la porta oberta a contractar un gerent o un cap d’urbanisme més endavant.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació