Victòria èpica per a la Rapitenca en l'últim minut

Clara Seguí // LA RÀPITA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Rapitenca 3 – 2 Viladecans

El Municipal de la Devesa rebia aquest dissabte al Viladecans en un partit ben jugat entre dos bons equips, on l’equip visitant va demostrar per què és el segon classificat, i una Rapitenca que continua en la línia ascendent a la segona volta.

Va ser un partit marcat per l’expulsió de Richi, el capità del Viladecans, al minut 11, amb un penal per unes mans dins de l’àrea. El penal el va transformar el blanc i blau Sabaté, i l’1-0 va pujar al marcador. A partir d’aquest moment, el Viladecans, tot i jugar amb un home menys, va pressionar a la Rapitenca.

L’equip mariner, però, es defensava amb ordre davant un fort equip visitant, i va jugar una bona primera part.

A la represa, el Viladecans buscava donar-li la volta al partit, però es trobava davant una Rapitenca molt perillosa a la contra. El 2-0 arribava llavors al minut 53, amb el gol del local Aleix.

Els últims 4 minuts del partit van ser intensos, ja que es van marcar 3 gols. Quan la Rapitenca pensava tenir-ho dominat, va arribar Ferran Vega, qui va fer dos gols seguits, deixant el marcador en empat. Però minuts abans de sonar el xiulet final, va ser Ferran Buera, de la Rapitenca, qui marcava el tercer i últim gol de la jornada que els donaria la victòria en un ajustat marcador.