ESPORTS | 26/03/2018

L'Ascó empata i s’allunya del play off

Clara Seguí // GAVÀ

Gavà 1 - 1 Ascó

S'esperava la millor versió de l'Ascó, però la primera meitat del partit van dominar els del Garraf, portant el control de la pilota.

Al cap de 4 minuts, una forta passada d'Ao es va passejar per l'àrea asconenca sense trobar rematador. La millor ocasió de l'Ascó, va arribar al minut 28, en un gran xut de Masqué, i quan semblava que entraria per l'escaire, el porter Pol Busquets la va treure amb la punta dels dits. Tot i això, els locals van tenir alguna clara ocasió de gol i portaven el control de la pilota.

Arribat el minut 43, Guiu es va quedar sol davant el porter del Gavà, però no va poder marcar. Abans del descans ho intentaven primer Cheikh i després Masqué, en una jugada confosa, però sense encert.

La segona part l'Ascó va sortir diferent, arribant cada cop més a la porteria, però el Gavà no defallia. A poc a poc, els locals van acusar el cansament físic, amb un Ascó llençat pel gol, i en una jugada al minut 74 Junior, marcava de cap, el gol pel Gavà.

Gerro d'aigua freda per a un Ascó que pressionava a l'àrea visitant. Castillejo, conscient que veia escapar el play-off, va treure tota la llenya al foc, i es va quedar darrera amb Josep Ramón i Dani Argilaga, com a defenses purs. A dos minuts del temps reglamentar, i després d'arribar amb claredat a la portaria en nombroses ocasions, Guiu, de cap, al minut 88, marcaria el definitiu empat 1-1.

Un punt que no li serveix per a res a l'Ascó, ja que s'allunya molt de la zona de promoció.