Mala ratxa per al Tortosa

Clara Seguí // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Tortosa 1 – 4 San Cristóbal

El Tortosa perdia aquest cap de setmana davant el líder de la classificació, el Sant Cristobal, i sembla condemnada a fracàs, tancant la taula amb 17 punts, i acumulant tres derrotes consecutives.

Els locals sortien motivats i quan només havien passat 13 minuts, els visitants es van quedar amb inferioritat numèrica per l'expulsió de Hassen. Malgrat tot, el conjunt blanc i blau, feia el primer gol en una bona acció d'Aitor, al minut 23.

Els de Sant Cristobal van estar bé en el contraatac, mentre que els tortosins no van donar la mateixa sensació de perill.

El segon gol de Mario, poc abans del descans, al minut 41, pesava sobre els locals, els quals anaven sumant errors que no els deixaven avançar. Al minut 71 arribava Aitor, amb el seu segon gol, i poc després, al minut 81, Ruy rematava el partit.

Amb tres gols per als del Garraf, els locals poc més podien fer. Així, va arribar el gol de blanc i roig Elyass, al minut 89, que només va servir per a maquillar el resultat. El partit quedava amb un 1-4, fet que deixa els ebrencs en una última posició.