ESPORTS | 26/03/2018

L'Amposta, més proper a la primera posició

Clara Seguí // CAMARLES

Camarles 3 - 6 Amposta

El Camarles començava molt fort el partit, amb un gol de Samper al minut 18. Al 22, però arribava el de Carles Kader de l'Amposta, fet que feia créixer la tensió al partit.

Una expulsió al minut 32 de partit per una dura entrada sense pilota a Felipe, deixava als camarlencs amb 10 jugadors per a la resta del partit.

L'Amposta va saber aprofitar l'avantatge numèric i van posar la directa, capgirant el marcador i guanyant de forma àmplia, fins al 3-6 final.

L'Amposta va acabar golejant al Camarles que pagava car jugar amb 10 homes des del minut 32.

La derrota ha estat aprofitada per l'Amposta que aconseguia una prestigiosa victòria al camp del Camarles, equip que amb aquesta derrota se li complica la seua opció a entrar als 2 primers llocs.

Amb aquest resultat, l’Amposta segueix pressionant al Cambrils que està a dos punts per sobre. Per la seua part, el Camarles és ara cinquè amb 46 punts.