ESPORTS | 23/06/2015

Marza i Puyo, guanyadors absoluts dels Camí dels Bandolers 4.0

Maria Acosta // SANT CARLES DE LA RÀPITA

La quarta edició de la Cursa BTT del Camí dels Bandolers 4.0, pertanyent al Circuit Xallenger BTT, va tenir lloc, finalment, aquest passat cap de setmana. I és que la prova s’havia de dur a terme al mes de març a Sant Carles de la Ràpita, però després dels forts aiguats es va haver de suspendre. El circuit discorria per barrancs i corriols i això comportava un risc per a la seguretat dels participants.

D’aquesta manera, els aficionats del món de la bicicleta de muntanya van poder reunir-se en aquesta població marinera i gaudir de dos recorreguts diferents. Un dels organitzadors i membre del Club BTT L Ràpita, Josep Abella, va destacar l’atractiu del Camí dels Bandolers 4.0.

Així, 270 ciclistes vinguts de Barcelona, Martorell, Terrassa, Castelló, Terol o de les Terres de l’Ebre van recórrer dos traçats diferents; el curt que constava de 30 quilòmetres i el llarg que en discorria 40.

Pel que fa al recorregut llarg, Pau Marza, dels Club Ciclista Miami Platja, va ser-ne el vencedor després d’1 hora i 34 minuts. Seguit de Manuel José Julve, del Nolobiker, que va creuar la línia de meta dos minuts després. Marcos Vázquez, del Bike Taller Cannondale Reus, va ser l’encarregat de tancar el podi amb 1 hora i 39 minuts.

En la categoria femenina, Cristina Puyo, del Montbike Amposta, es va proclamar guanyadora després de 2 hores i 45 minuts, mentre Montse Lahosa, del BTT La Moleta, va ser la segona millor classificada. Finalment, el tercer millor temps va ser per Mònica Faneca, de la UEC Tortosa, que va arribar a meta tan sols 8 segons després de Lahosa.