ESPORTS | 22/06/2015

El sènior femení de l’Handbol Amposta, vencedor de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”

Maria Acosta // AMPOSTA

El sènior femení del Club Handbol Amposta disputava la fase final de la Copa Catalana “Gonzalo Usero” aquest passat cap de setmana a Blanes. Després de derrotar el Granollers, a la final van derrotar l’OAR Gràcia per 24 a 21. Amb aquesta victòria posen el punt i final a una temporada plena d’encerts.

Després de classificar-se per al Top 4 la setmana passada, el sènior femení del Club Handbol Amposta viatjava fins a Blanes per a disputar la final de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”. En un cap de setmana intens, a les semifinals les jugadores de Mateu Castellà s’enfrontaven contra el Granollers Atlètic. El matx va començar amb molta força per part dels dos equips, encara que a la segona part les ebrenques van saber marcar la diferència. Amb una bona tàctica i encertades tan en atac com en defensa, les ampostines van guanyar a les rivals per 23 a 31.

Mentrestant, l’altre partit de semifinals enfrontava l’OAR Gràcia amb La Roca. Finalment, el Gràcia s’imposava per 27 a 25. D’aquesta manera, la final tindria com a protagonistes a l’Amposta i l’OAR Gràcia. La primera part va estar molt disputada. Les ampostines van estar molt encertades en defensa, malgrat que en atac van patir diverses accions arbitrals.

Tot i els nervis, les de Mateu Castellà van emprendre una segona part excel·lent i és que va ser aquí quan van marcar diferència. Van sortir al camp molt endollades i amb les forces renovades. Creient en el seu potencial, Marta Galves, a la porteria, i Alba Simón, al mig del camp, van saber donar un punt extra a l’equip ampostí. De fet, Simón va ser la màxima golejadora després dels 8 gols contra el Granollers i 6 contra l’OAR Gràcia. Finalment, després d’un bon treball d’equip l’encontre va sentenciar-se per 24 a 21.

Amb la Copa Catalana “Gonzalo Usero” sota el braç, el sènior femení té el dret a disputar la Supercopa contra el Granollers que tindrà lloc al setembre. Sense dubte, un regal més, després d’una fantàstica temporada de les ampostines.