ESPORTS | 17/06/2015

Prop de 700 atletes participen a la 7a Duextrem d’Amposta

Dues d’aquestes proves formaven part del Circuit de Curses de Muntanya i de la Xallenger BTT.

Maria Acosta // AMPOSTA

Prop de 700 atletes van participar a la Setena Duextrem d’Amposta, organitzada pel Montanbike Amposta. La prova va constar de 5 modalitats diferents: trail, btt, marxa i la prova mare, el duatló. Dues d’aquestes curses, la trail i la btt, formaven part del Circuit de Curses de Muntanya i de la Xallenger BTT. Pel que fa a la Duextrem va constar de 44 quilòmetres, dividits entre trail-btt i trail, i un desnivell acumulat de 1460 metres. El vencedor masculí vas ser Xavi Queral, del Montbike Amposta, mentre que Diana Garcia, del Trilercavons, va creuar primera la línia de meta a la categoria femenina. En aquesta edició la Duextrem va comptar amb una novetat. Una de les membres del Montbike Amposta, Eva Cristina Llobat, va explicar-ne els detalls a Canal 21. Així Adolfo Moreno i Erik Ruiz van ser els guanyadors de la duo. Pel que fa a la cursa trail constava de 21 quilòmetres i 1100 mestres de desnivell. El vencedors absoluts masculí i femení van ser Mustapha Basiyd, de la UEC Tortosa, i Sandra Burgués, del Trail Roquetes. En quant a la prova BTT, recorria dues distàncies. D’una banda, la cursa llarga constava 44 quilòmetres i va tenir com a primers classificats a Marcos Vázquez, del Bike Taller Cannondale Reus, i a Cristina Mascarreras, del Bici Park Reus. I, d’altra banda, la curta traçava 21 quilòmetres. Els atletes independents, Jordi Sugrañes i Lorda Riza, van ser-ne els guanyadors absoluts.