ESPORTS | 29/01/2018

El Perelló guanya a un Masdenverge treballador

Albert Pascual // MASDENVERGE

Masdenverge 1 - 4 Perelló

Partit entre el Masdenverge i el Perelló on els visitants han sigut molt efectiu, tant en oportunitats com en jugades acabades, almenys durant la primera part on s'han vist els quatre gols visitants. Arroyo al 6, Subirats al 25, Barberà al minut 30, i Fatsini al 35. Quatre gols on destaca el tercer de Barberà en un espectacular llançament de vaselina des del mig del camp

El temps de descans va servir al Masdenverge per a reaccionar, i va entrar més decidit a intentar una remuntada que tindria molt complicada. Amb molt de cor, Pau Tomàs era l'encarregat de fer l'únic gol local al minut 56. A partir d'aquest moment, el Perelló a aguantar un resultat que els fa mantenir en setena posició amb 27 punts empatats amb el Santa Bàrbara i l'Ametlla de Mar, altres dos equips que guanyaven contra Pinell i Olímpic Móra d'Ebre.

El Masdenverge per la seua part està en la corda fluixa amb 16 punts ocupant la 14a posició en una lliga que continuen dominant Ampolla i Atlètics Móra la Nova en un duel on guanyen els ampolleros per un punt de diferència, 55 a 54. Aquesta setmana el líder guanyava al Vilalba per 3-1 i l'Atlètics també aconseguia els tres punts en véncer al Remolins-Bítem per 0-1.