ESPORTS | 15/06/2015

El FC Ascó cau als penals contra el Logroñés i ja no podrà jugar a Segona B

Maria Acosta // ASCÓ

El conjunt de Miguel Rubio jugava la tornada contra el Logroñés a casa. L’Ascó s'avançava amb un gol d’Eizaguirre, malgrat que el rival empatava l’1 a 1 a la fi del primer temps i enviava el partit a pròrroga. Finalment, els penals van decidir el guanyador amb un resultat de 4 a 5.

L'Ascó va disposar de bones accions de perill a l’inici de l’encontre, encara que el Logroñés controlava cada cop més la possessió de la pilota. El visitants controlaven fins a tres quarts de camp, però sense trepitjar l’àrea en cap moment. Fins que al minut 36 una jugada entre Cristino, Virgili i Eizaguirre donava el seu fruit, el primer gol del matx. Tot i això, al 44 va arribar la polèmica. Edu Vives xutava des de la frontal i la pilota quedava morta dins l'àrea després de picar a un defensor. Virgili, aparentment arribant des de darrera, rematava al fons de la xarxa, però el linier aixecava la bandera i invalidava l'acció.

Pocs minuts després de la represa, el Logroñés estava pletòric. I és que Íñigo va efectuar dues jugades d’infart que haguessin posat a l’Ascó en perill. Tot i això, els de la Ribera d’Ebre van poder agafar aire amb ocasions entre Cristino i Argilaga, però amb l’1 a 0 al marcador es palpava molta tensió.

Finalment, al 71 Mario Villar rebia una pilota a la frontal i engaltava un xut creuat a l'escaire de la porteria de Chiné, anotant així l’1 a 1. Els homes de Miguel Rubio va donar-ho tot, amb accions als minuts 84, 85 i 90, però Pinillos va ser l'heroi de l’equip rival.

S’arribava a la pròrroga físicament al límit i amb poca acció. Això feia que el partit es decidís als penals, on tots els jugadors de l’Ascó van anotar gol, a excepció de Cristino al quart llançament. Amb 4 a 5, el Logroñés es classificava per a la final del Play Off d'ascens a Segona B i posava punt i final a la històrica temporada del FC Ascó.