ESPORTS | 10/06/2015

Pau Doñate guanya el II Mototerra de Roquetes

Una trentena de pilots van formar part del Segon Mototerra, una competició de motocròs organitzada pel MotoClub Roquetes a l’Hort de Cruells de Roquetes.

Maria Acosta // ROQUETES

Una trentena de pilots van formar part del Segon Mototerra, una competició de motocròs organitzada pel MotoClub Roquetes a l’Hort de Cruells. Així, aquesta prova es va dividir en tres categories: 50 cc, 65 cc i la categoria Open, on s’hi van encabir les motocicletes de dos i quatre temps. El president del MotoClub Roquetes, Miquel Leandro, va mostrar-se satisfet per la participació, vist que els pilots no només eren de les Terres de l’Ebre, sinó que també provenien de la resta del país. A la categoria Open el primer classificat va ser Pau Doñate, seguit de Jordi Piñol i Gerard Farrés. Pel que fa a la categoria de 65 cc, el vencedor va ser Ferran Ferré, mentre que Ilxa Paliv i Marc Ferré van ser segon i tercer, respectivament. Per últim, a la categoria de 50 cc Aitor Favà, va ser el pilot que va creuar primer la línia de meta, Unai Martínez i Marco Lavernia el van acompanyar al podi. A més del Segon Mototerra, l’entitat roquetenca va organitzar l’11a Concentració motera Terres de l’Ebre, amb la que van rendir homenatge al darrer president del MotoClub Roquetes, Xavi Cugat.