ESPORTS | 08/06/2015

L’Ascó viu un empat agredolç a La Gaunas (Logroño)

Maria Acosta // ASCÓ

L’encontre no va poder començar millor per al conjunt asconenc. Amb la primera acció de perill, Socias posava la pilota a l'àrea gran des de la banda dreta i Virgili, amb un gran remat de cap, enviava la pilota al fons de la xarxa. A partir d'aquí, l'Ascó es va sentir còmode sobre la gespa de Las Gaunas on va jugar els primers 15 minuts amb molta força. El partit a poc a poc va anar baixant de revolucions i els homes de Miguel Rubio van decidir guardar la roba i conservar el valuós avantatge al marcador. Tot i les envestides del Logroñés a la fi del primer temps, l’Ascó gairebé anota el segon gol amb una gran estratègia del conjunt riberenc, amb Cristino, Eizaguirre i José Ramon com a protagonistes. El segon temps va ser molt més obert. Després d’una clara acció dels locals, els ebrencs van perdre una ocasió per augmentar la diferència al marcador. Així, el Logroñés generava perill sobretot a pilota aturada, on l'Ascó, a l’igual que a l'eliminatòria anterior, patia excessivament. El punt d’inflexió arribava al minut 63 amb l’expulsió de Gallardo, per vermella directa. Amb aquest avantatge numèric els de la Ribera d’Ebre van viure bones jugades, malgrat que el rival va fer un pas endavant i contra tot pronòstic va empatar 1 a 1 al minut 72, un fet que li va donar empenta per ser superior al tram final del matx. Amb aquest resultat els riberencs tornen de Las Gaunas esperant el partit de tornada al municipal d’Ascó.