ESPORTS | 01/06/2015

Finalitza la temporada futbolística per als equips ebrencs


L’Ascó va perdre al partit de tornada contra el Jumilla per 3 a 2. Tot i això, en el proper sorteig coneixerà el rival per disputar-se, de nou, l’ascens a Segona B

Maria Acosta // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’Ascó va perdre al partit de tornada contra el Jumilla per 3 a 2. Tot i això, en el proper sorteig coneixerà el rival per disputar-se, de nou, l’ascens a Segona. L’Amposta i la Rapitenca mantenen la categoria a Primera Catalana, mentre que el Jesús i Maria està en promoció d’ascens a Primera i el Godall pujarà a Segona Catalana.

Aquest cap de setmana es va posar el punt i final a la temporada 2014-2015. L’Ascó ja va finalitzar la lliga com a campió del grup cinquè de Tercera Divisió Nacional el 17 de maig. I aquestes setmanes disputava l’encontre d’ascens contra el Jumilla. Després del partit d’anada amb l’empat 2 a 2 al camp dels de la Ribera d’Ebre, l’Ascó viatjava a Jumilla per poder superar el rival. Però el resultat no va ser l’esperat. To i el bon joc dels asconencs i amb una primera part amb molt bon estat de forma, el Jumilla va menjar-se l’Ascó a la represa. Amb un final intens i molt incert, el matx es va sentenciar 3 a 2. Però no tot està perdut per a l’equip ebrenc, ara l’Ascó espera un nou rival en el proper sorteig. Així, els homes de Miguel Rubio tindran una altra opció per poder ascendir a Segona B.

Pel que fa a Primera Catalana, derrota de l’Amposta a domicili contra el Lleida Esportiu per 3 a 1. Tot i aquest mal resultat, els ampostins acaben la temporada en novena plaça i 47 punts, assegurant-se així la categoria. En aquest darrer matx l’Amposta va aprofitar per rendir homenatge a Cinto Martí, que s’acomiada després de 27 anys com a delegat del primer equip del club ampostí. D’altra banda i seguint en aquesta categoria, la Rapitenca finalitza amb un empat 2 a 2 amb la Reddis. L’equip de Delfín Ferreres ha gaudit d’un bon final de temporada. En els darrers 5 partits ha guanyat 4 vegades i només n’ha empatat un. D’aquesta manera, sentencia la temporada en una meritòria quarta plaça i 54 punts.

Finalment, els equips de Segona Catalana també han dit adéu a l’última jornada de lliga. El Jesús i Maria ha finalitzat en segona posició i ara espera la promoció d’ascens. La nota negativa és per al Deltebre que baixarà de categoria, ja que ha finalitzat la temporada futbolística en setzena plaça. Pel que fa a la resta d’equips ebrencs, mantenen la categoria el Remolins-Bítem, el Tortosa, el Jesús Catalònia, l’Alcanar, el Camarles i l’Ampolla.

Finalment, al partit de la jornada d’aquesta setmana a Canal 21, el Godall es va proclamar campió de Tercera Catalana, al grup 1, enfront el Sant Jaume d’Enveja, que baixarà de categoria.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació